За
Ню Билдинг Груп

Какво правим?

„Ню Билдинг Груп“ ООД е компания създадена от специалисти работили и развиващи се над 15 години изцяло в областта на строителството, най-вече строителство на дървени и метални конструкции .Сблъсквали сме се с много проблеми и сложни за разрешаване казуси в строителния процес, за които винаги сме успявали да намерим решение. Това ни е изградило солиден опит и професионализъм в сферата на строителството. С придобитите през годините знания, опит и увереност за справяне с всички строителни процеси, успяваме да спечелим доверието на всеки наш клиент!

Разгледай
идейните ни проекти

Нашата и визия

Отговорността и интереса към работата ни, ни накара да обединим сили и да създадем една изцяло нова и перспективна стротиелна компания. Ние предлагаме цялостно обслужване в областа на сторителството на своите клиенти. Започващо от предпроектна консултация, проектиране, строителство, строителен надзор и съдействие за оформяне на всички документи до получаване на разрешение за ползване(Акт 16) на Вашият нов дом.

Ръководители
New Building Group

Свържете се с нас.

Важно е да сте напълно информирани когато вземате решение. Особено тако, което ще Ви коства солидна инвестиция. Разчитайте на нас… ние няма да позволим да допуснете грешка, която да Ви струпа пари или да наруши комфорта в бъдещият Ви нов дом.

Изпрати
запитване