Монолитно
строителство

Монолитно строителство

Монолитното строителство има широко приложение и все още е най-разпространеното в България. При него един от основните и най-скъпи етапи е нулевият цикъл, поради по-големите количества изкопни работи и укрепване на терена. При монолитното строителство се използват материали, които са доказали своята устойчивост и здравина – бетон и стомана. Това е особено важно при сгради, които са с по-голяма обща застроена площ. Този начин осигурява висок комфорт и дълъг живот на сградата.

При монолитното сроителство се използва стоманобетона, като основна носеща конструкция, а преградните стени се изграждат впоследствие предимно с кухи тухли или гипсокартон.

Разгледай
идейните ни проекти

Предимства на монолитното строителство:

-Възможност за строителство на сгради с голямо РЗП;
-Масивна конструкция с висока пожароустойчивост;
-Голяма здравина и ниска цена на материалите – бетон и стомана;
-Висока шумоизолация;
-Дълъг живот на сградата.

Научи повече за сглобяемите къщи

Бетон и метал…

Класика в жанра… всички сте запознати с конвенционалното монолитно строителство. Използването на качествени материали ще ви гарантира по-малко разходи за поддръжка и по-дълъг живот на имота.

Поддръжка и експлоатация

Технологичният етап на строителство изисква своето време, но се отплаща със сравнително евтина поддръжка и дълга експлоатация във времето на сградата. При крайния етап от завършване на сградата се използват топло и хидроизолации, нови мазилки, които удължават живота на сградата. Затова те си остават един сигурен начин на строителство, което има висока възвращаемост във времето и са с доказан ефект за своето съществуване и използване и до днес.

Свържете се с нас.

Важно е да сте напълно информирани когато вземате решение. Особено тако, което ще Ви коства солидна инвестиция. Разчитайте на нас… ние няма да позволим да допуснете грешка, която да Ви струпа пари или да наруши комфорта в бъдещият Ви нов дом.

Изпрати
запитване