Къщи с
Дървена конструкция

Дървена конструкция

В Америка и Западна Европа къщите изградени с дървена носеща конструкция са нещо съвсем обичайно, но за българския пазар дървените къщи са все още нещо ново. Мнозина ги асоциират с обикновени бараки или сезонни постройки, със съмнителна устойчивост, но истината е доста по-различна.

Модерните дървени къщи имат функционална и красива архитектура, могат да се разположат на един или два етажа и са изключително енергийно ефективни. Освен това издръжливостта им, съобразно метода на експлоатация може да достигне период от 300 години.

Разгледай
идейните ни проекти

Защо къщите с дървена конструкция са по-добри от монолитните сгради?

Лека Конструкция

На първо място дървените конструкции са по-леки като конструкция. Изградени предимно от дърво, те са и по-щадящи към околната среда и устойчиви. Освен това една къща от дърво е по-лесна за поддържане от класически монолитен блок — най-малко по отношение на експлоатацията.

Енергийно ефективни

Дървените къщи са изключително енергийно ефективни. Те са изработени така, че да ви спестят максимален разход на енергия, а не само да ви служат за удобен престой през лятото или зимата. Те са за ежегодно ползване и разполагат със система за климатизация и имат много добра топлоизолация.

Научи повече за сглобяемите къщи

Дървената конструкция
и нейната якост:

Дървената конструкция се характеризира с високо ниво на здравина и дълъг живот.
Направена от специалисти, тя може да издържи до 300 години.

Дървените конструкции се характеризират и с:

Бърза Изработка

Срокът на изработване също не е фактор, който да подминете с лека ръка. Къщите с дървена конструкция се изработват в рамките на месец и то с доста по-малко разрешителни от другите къщи от монолит. Качествата им са същите, но начина на сглобяване е много по-лесен и бърз, което позволява за кратко време да влезете във владение на новия си дом.

Устойчивост

Устойчиви са на земетресения, свлачища и бури. Със сигурност още един фактор, над който си струва да се замислите. Имоти от този тип са подходящи дори за терен, където не се препоръчва изграждането на бетонни сгради. А заради лекото си тегло издържат без особени проблеми на земетресения.

Свържете се с нас.

Важно е да сте напълно информирани когато вземате решение. Особено тако, което ще Ви коства солидна инвестиция. Разчитайте на нас… ние няма да позволим да допуснете грешка, която да Ви струпа пари или да наруши комфорта в бъдещият Ви нов дом.

Изпрати
запитване